• Alles voor gezonde dieren

  Met de juiste kennis, de juiste strategie bepalen

Onderzoeken voor Veehouderij

Als veehouder wilt u het beste voor uw dieren. Het beste resultaat krijgt u als voer, verzorging en huisvesting optimaal zijn. Hierbij is het van belang dat grond, gewas, mest en water in goede conditie zijn. Dit bepaalt u met een gedegen landbouwkundig onderzoek. Halen uw dieren voldoende voedingsstoffen uit hun kuilvoer? Wat is de samenstelling van de mest en is dit voldoende om een goede opbrengst uit uw grond te halen? Wij helpen u graag om deze vragen te beantwoorden. Wij nemen monsters, maken een analyse en geven u een praktisch advies waarmee u direct aan de slag kunt!

Water

Water dient aan verschillende eisen te voldoen, zoals KKM, IKB, Vitaal Kalf en Beter Leven. Daarom is onderzoek van water noodzakelijk. Wij voeren wateronderzoek uit op basis van uw bedrijfssituatie en behoeften. Vul onderstaand formulier in om direct uw wateronderzoek aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Mest

Om te weten hoe u de mest effectief kunt inzetten, is het van belang om de samenstelling ervan te weten. Hiervoor kunt u een mestonderzoek laten uitvoeren. Vul onderstaand formulier in om een mestonderzoek aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Gewas

Gewasonderzoek, bijvoorbeeld van ingekuild gras of maïs, is belangrijk voor de rantsoenberekeningen en de gezondheid van uw vee. Is er bijvoorbeeld extra voeding nodig en wat zou dit dan moeten zijn? Om hier inzicht in te krijgen, kunnen wij een analyse voor u uitvoeren. Vul onderstaand formulier in om een gewasonderzoek aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Grond

Weet u wat de bemestingstoestand van uw grond is? Dan kunt u ook bepalen hoeveel mest of kalk uw grond nodig heeft om een optimale gewasopbrengst te krijgen. Wat is de samenstelling van uw grond? Wij kunnen deze vraag voor u beantwoorden door een grondonderzoek op maat uit te voeren. Direct een grondonderzoek aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vragen over onze onderzoeken

 

Waarom Dumea Agro Advies?

 • Persoonlijk contact

  Direct contact met uw vaste contactpersoon

 • Eerlijke prijzen

  Onze onderzoeken en adviezen hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding

 • Praktisch advies

  Met ons advies kunt u direct aan de slag

 • Geaccrediteerde analyse

  Onze onderzoeken en rapportages voldoen aan de wet- en regelgeving

 • Professionele monstername en analyse

  Iedere monstername en analyse wordt uiterst professioneel uitgevoerd

 • Maatwerk

  Indien nodig stemmen we het onderzoek af op uw specifieke vraag