• Kostbare gronden en gewassen

  Met de juiste kennis een hogere opbrengst

Onderzoeken voor Loonwerk

Als loonwerker bent u dagelijks in de weer met het bewerken van kostbare gronden en gewassen. Kennis van bodem, gewas, mest en water is daarbij essentieel. Wij helpen u graag zodat u uw werk optimaal kunt uitvoeren. We voorzien u graag van de juiste monsters, analyses en adviezen!

Water

Water dient aan verschillende eisen te voldoen, zoals Global Cap, VKL en eisen voor gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Daarom is onderzoek van water noodzakelijk. Wij voeren wateronderzoek uit op basis van uw bedrijfssituatie en behoeften. Vul onderstaand formulier in om direct uw wateronderzoek aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Mest

Om te weten hoe u de mest effectief kunt inzetten, is het van belang om de samenstelling ervan te weten. Hiervoor kunt u een mestonderzoek laten uitvoeren. Vul onderstaand formulier in om een mestonderzoek aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Gewas

Gewasonderzoek, bijvoorbeeld van ingekuild gras of maïs, is belangrijk voor de rantsoenberekeningen en de gezondheid van uw vee. Is er bijvoorbeeld extra voeding nodig en wat zou dit dan moeten zijn? Om hier inzicht in te krijgen, kunnen wij een analyse voor u uitvoeren. Vul onderstaand formulier in om een gewasonderzoek aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Grond

Weet u wat de bemestingstoestand van uw grond is? Dan weet u ook hoeveel mest of kalk uw grond nodig heeft om een optimale gewasopbrengst te krijgen. Wat is de samenstelling van uw grond? Wij kunnen deze vraag voor u beantwoorden door een grondonderzoek op maat uit te voeren. Direct een grondonderzoek aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vragen over onze onderzoeken

 

Waarom Dumea Agro Advies?

 • Persoonlijk contact

  Direct contact met uw vaste contactpersoon

 • Eerlijke prijzen

  Onze onderzoeken en adviezen hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding

 • Praktisch advies

  Met ons advies kunt u direct aan de slag

 • Geaccrediteerde analyse

  Onze onderzoeken en rapportages voldoen aan de wet- en regelgeving

 • Professionele monstername en analyse

  Iedere monstername en analyse wordt uiterst professioneel uitgevoerd

 • Maatwerk

  Indien nodig stemmen we het onderzoek af op uw specifieke vraag