DUMEAAGROADVIES

Een goede partner brengt je een stap verder door mee te denken en precies dát te leveren waar je behoefte aan hebt. Gewoon goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Dumea Agro Advies is een onafhankelijk bureau voor landbouwkundige onderzoeken. We zijn begonnen in 1996 als Terra Agribusiness. Er was een sterke concentratie in de markt en we merkten dat boeren behoefte hebben aan een onafhankelijk onderzoeksbureau dat dicht bij de praktijk staat. Die rol vervullen we nog altijd vol overtuiging. In het begin werkten we nog met externe laboratoria. Sinds 2016 hebben we een vast, volledig geaccrediteerd laboratorium en zijn we actief onder de naam Dumea.
We analyseren grond-, (ruw)voer-, mest- en watermonsters. Dat doen we voor veehouders, akkerbouwers en loonwerkers. Daarnaast bieden we onze diensten aan in de paardenhouderij en de tuinbouw en aan hoveniers en particuliere tuinbezitters.

Wij staan voor gewoon goede kwaliteit, eerlijke prijzen en persoonlijk contact.

DUMEA
Agro Advies

Gespecialiseerd in landbouwkundig onderzoek
We werken met een overzichtelijk aantal basispakketten, van compact tot compleet. Daarnaast kunnen we op verzoek elke extra analyse leveren als maatwerk.
Dankzij korte lijnen werken we snel en accuraat. In onze analyses en rapporten beperken we ons tot de data die je wilt gebruiken. We houden niet van overdaad. Daardoor blijft het overzichtelijk en dat scheelt ook in de kosten.
Met ons landelijke netwerk van monsternemers zijn we altijd in de buurt. Je kunt onze mensen op kantoor rechtstreeks benaderen en veel onderzoeken kun je ook online bestellen. Bij Dumea Agro Advies kennen we de agrarische sector en adviseren we je graag.

Waarom Dumea Agro Advies?

 • Persoonlijk contact

  Direct contact met uw vaste contactpersoon

 • Eerlijke prijzen

  Onze onderzoeken en adviezen hebben een prima prijs-kwaliteit verhouding

 • Praktisch advies

  Met ons advies kunt u direct aan de slag

 • Geaccrediteerde analyse

  Onze onderzoeken en rapportages voldoen aan de wet- en regelgeving

 • Professionele monstername en analyse

  Iedere monstername en analyse wordt uiterst professioneel uitgevoerd

 • Maatwerk

  Indien nodig stemmen we het onderzoek af op uw specifieke vraag